Båtutleie i Lofoten
Nyt Lofothavet

Hva er vel et besøk i Lofoten
uten en tur ut på det fantastiske Lofothavet?

Lofoten Boat tilbyr to splitter nye Quicksilver-båter med masse utstyr til utleie, enten du ønsker å oppleve Lofotens magiske natur og nyte en rolig dag på sjøen, eller du skal ut på fisketur og jakte på stortorsken (skreien).

Båtuleie Svolvær, Lofoten. Quicksilver Pilothouse

Maks 9 passasjerer | 225 HK

Quicksilver 805 Pilothouse

Kom deg raskt og sikkert ut på fiskefeltet med denne store og innholdsrike Quicksilver 805 Pilothouse. Båten er bl.a utstyrt med en 225 hk Mercury utenbordsmotor, juksahjul og stangholdere.

Quicksilver 805 Pilothouse

Priser utleie. Båt og ekstrautstyr
NOK 5500
 • Pris pr. dag: 5.500,-*
  Rabatt ved leie over flere dager
  + Depositum
 • Pris pr. uke: 30.800,-*
  Rabatt ved leie over flere uker
  + Depostium

*Drivstoff kommer i tillegg (Pumpepris + Servicegebyr NOK 750,- hvis tanken ikke er fylt opp ved retur)

Båtuleie Svolvær, Lofoten. Quicksilver Pilothouse 625

Maks 6 passasjerer | 150 HK

Quicksilver 625 Pilothouse

Nyt en deilig sommerdag på Lofothavet i denne smidige og innholdsrike Quicksilver 625 Pilothouse. Båten er bl.a utstyrt med en 150 hk Mercury utenbordsmotor, juksahjul og stangholdere. 

Quicksilver 625 Pilothouse

Priser utleie. Båt og ekstrautstyr
NOK 4000
 • Pris pr. dag: 4.000,-*
  Rabatt ved leie over flere dager.
  + Depositum
 • Pris pr. uke: 22.400,-*
  Rabatt ved leie over flere uker
  + Depositum

*Drivstoff kommer i tillegg (Pumpepris + Servicegebyr NOK 750,- hvis tanken ikke er fylt opp ved retur)

Prisliste

Båtene fra Lofoten Boat utleveres fra og returneres til Rorbuanlegget Svolvær Havn.

Betingelser

Ved utlevering av båtene vil det bli gjennomgått en sjekkliste hvor leietager signerer på å ha lest og
forstått de betingelser som er satt i forbindelse med utleie av våre båter. Noen viktige punkter:

1. Leietaker må være fylt 20 år – 2. Leietaker må ha gyldig båtførerbevis (hvis født etter 01.01.1980)

Vi anbefaler at dere på forhånd har lest nøye gjennom våre betingelser, sikkerhetsråd (Før du leier båt). Klikk på lenkene under.

Lofoten Boat er en avdeling under Bjørback AS.
Kontakt Lofoten Boat: Tlf. 412 98 000 | epost: rent@lofotenboat.no

Båtuleie Svolvær, Lofoten. Quicksilver Pilothouse

Quicksiver 805 Pilothouse

Årsmodell 2023 - Spesifikasjoner

 • Max 9 passasjerer
 • 7,15 m lengde
 • 2,89m bredde
 • 2,66m broklaring
 • 0,60m dybdegående
 • 80l vanntank
 • Kjøleskap
 • Toalett
 • Ekkolodd
 • Kartplotter
 • Webasto
 • Utvendig styreposisjon
 • 2 stk juksahjul med makkangler og svenskpilk 
 • 350l fast drivstofftank
 • 225 HK Mercury
 • Baugthruster

Ferdes trygt på Lofothavet

Fisk uten bekymringer fra morgen til kveld med høye fribord som holder deg på den rette siden av rekka. Plasser skoene godt fast under fotstøttene mens du haler inn en skikkelig sværing. Kjør trygt og komfortabelt til favorittstedet ditt med opptil 350 L drivstoffkapasitet. Navigér trygt forbi faremomenter med Simrad 3G Radar.

Enten du tar en rask ettermiddagstur på innsjøen eller overnatter på havet, er salongbordet og de justerbare setene i 805 Pilothouse et flott sted å slappe av eller søke ly. Byssen har alt du trenger for å lage et raskt måltid eller holde drikkevarer kjølig. To personer kan slappe av i komfortable omgivelser i køyen, og det omsluttede toalettet med spyletoalett gir ekstra privatliv. Dekket er vidåpent for fiske, og integrerte seter ved styrbord og akter kan vippes ut fra fribordet når du trenger å sette deg ned. Vil du ha en matbit, kan du kan sette opp et bord i cockpiten.

Utstyret om bord bærer preg av at 805 Pilothouse er utstyrt for en seriøs sportsfisker. Finn de beste fiskeplassene ved hjelp av moderne ekkolodd. Hold fangsten fersk i den store oksygenanrikede fiskekummen med pumpe, og spyl dekket med sjø- eller ferskvann etter en hektisk dag med fiske og vasking med en integrert vannkran. Hold krokene intakte og snøret uten floker med en egen oppbevaring for fiskestenger i cockpiten og kabinen. Og med de to styreposisjonene kan du plassere båten rett over ekkoloddmerkene eller manøvrere smale områder nær andre båter.

Kom deg enkelt inn og ut av 805 Pilothouse med en dør som er integrert i skroget ved styrbord. Det nyskapende kabindesignet sørger for praktisk tilgang fra cockpiten og fra styrbord og babord side.

Båtuleie Svolvær, Lofoten. Quicksilver Pilothouse 625

Quicksiver 625 Pilothouse

Årsmodell 2023 - Spesifikasjoner

 • Max 6 passasjerer
 • 6,38 m lang
 • 2,54 m bredde
 • 2,36 m broklaring
 • 0,49 m dybdegående
 • Ekkolodd
 • Kartplotter
 • Utvendig styreposisjon
 • 2 stk juksahjul med makkangler og svenskpilk
 • 160l fast drivstofftank
 • 150 HK Mercury

Hal inn fisk etter fisk

Hold deg sikkert på dekk med babord og styrbord fotstøtte på 625 Pilothouse. Hold deg stødig med høyt fribord, og ta deg trygt til baugen med gåstien og takmonterte gelendere. Dekket kan holdes ryddig og fritt for utstyr med innebygde oppbevaringsrom i kabinen, baugen og massive skap i gulvet. Enten du sitter i kabinen eller er på dekk, kan du navigere til ditt neste hete sted med Simrad-elektronikk av høy kvalitet. 

Skinnemonterte fiskestangholdere lar deg hvile armene mens du drar inn fisken, og den tilgjengelige fiskepakken holder agnet friskt i en integrert agnbrønn samt et ubehandlet vannutløp når du rensker fileter. Eller hold fisken fersk til du kommer til kai med to massive fiskekummer.

Tilbring en dag på vannet med alle fasiliteter for å holde deg komfortabel – en kjøleskapsskuff for drikke og snacks, innendørs og utendørs sitteplasser, og fasiliteter for når naturen krever det. Slapp av på dekk med et bord som trygt stues når det ikke er i bruk, sitteplasser akter og et benkesete som kan legges ned på babord side. Ikke la dårlig vær holde deg ved kaien, med konvertible kabinseter som inkluderer et tilgjengelig hoppsete, eller konverter kabinen til soverom for en rask siesta eller en overnatting. 

625 Pilothouse er laget for den lidenskapelige fiskeren, fremre kabin er iøynefallende og elegant. Fra innsiden av kabinen kan du oppleve 360-graders panoramautsikt gjennom store vinduer og skyvedører i full lengde. Bygget for en komplett opplevelse på vannet for både familier, venner og fiskere.

Betingelser

Leses før leie og utlevering av båt

Noen viktige punkter å være klar over
før du leier båt fra Lofoten Boat:
 1. Leietaker og andre førere av båten må være fylt 20 år.
 2. Leietaker og andre førere av båten født etter 01.01.1980 må fremvise gyldig båtførerbevis.
 3. Ved kjøring av båt i indre havn er maks lovlig hastighet 5 – fem – knop.
 4. Ved kjøring nærmere enn 50 m fra land, badende og badebøyer er maks hastighet 5 knop. (Se lovdata for gjeldene lovverk).
 5. Båten skal ikke benyttes etter mørkets frembrudd.
 6. Båtene til Lofoten Boat er utstyrt med sporingsenheter, som bl.a. registerer hastighet og reiserute.
 7. Det er lagt inn No Go-soner i kartplotter, med varsling til Lofoten Boat om disse ikke overholdes.

1. LEIEPERIODE, OVERLEVERING OG RETUR

Avtalens varighet («Leieperioden») skal være fra Utleietidspunkt til Returtidspunkt som angitt ovenfor. Lofoten Boat (heretter kalt «Båteier») skal på Utleietidspunktet overlevere Båten til Leietaker på Overleveringssted som angitt ovenfor og Leietaker skal på Returtidspunktet returnere Båten til Båteier på samme sted med mindre annet skriftlig er avtalt. Begge parter har en gjensidig plikt til å varsle og vente i 30 minutter ved forsinkelse Dersom det på grunn av værforhold ikke er eller vil være forsvarlig å overlevere/returnere Båten slik som avtalt, skal den part som skal overlevere/returnere så snart som mulig og senest en time før avtalt tidspunkt kontakte den annen part for å avtale nytt Utleie eller Returtidspunkt. Nytt Utleie eller Returtidspunkt skal avtales så snart værforholdene gjør det forsvarlig. Dersom Leietaker ikke møter opp til avtalt Utleietidspunkt begynner Leieperioden å løpe, og Lofoten Boat kan ilegge gebyr som følge av manglende avhenting i henhold til enhver tids gjeldende satser fastsatt av Lofoten Boat og publisert på  www.svolvaerhavn.no/baatutleie-lofoten.

Dersom leietakeren uteblir i mer enn én dag, når leietiden er over en uke og det skjer uten at leietaker gir noen melding til utleieren, faller leieforholdet bort. I slike tilfeller skal leietakeren likevel betale full leie for første hele uke. For senere leieuker skal leieprisen reduseres tilsvarende oppnådd erstatningsutleie.

Dersom leietaker ikke møter opp til avtalt Returtidspunkt påløper gebyr for manglende retur i henhold til enhver tids gjeldende satser fastsatt av Lofoten Boat og publisert på www.svolvaerhavn.no/baatutleie-lofoten. Ved manglende oppmøte på avtalt Returtidspunkt fortsetter Leieperioden å løpe på avtalens øvrige vilkår inntil båten returneres til Utleier. Leietaker er i slike tilfeller ansvarlig for å returnere Båten på sted angitt av Båteier.

Leietaker er ansvarlig for alle utgifter, kostnader og tap Båteier påføres dersom Båten ikke returneres til avtalt Returtidspunkt.

2. LEIEPRIS

Leietaker plikter å innbetale til Lofoten Boat leieprisen angitt ovenfor. Eventuelle ekstra tilvalg og ekstrautstyr og tjenester kommer i tillegg og følger gjeldene prisliste. Ved utsatt Utleietidspunkt på grunn av værforhold som nevnt i pkt. l, skal Leieperioden etter avtale forlenges tilsvarende utsettelsen. Dersom det ikke er mulig å forlenge Leieperioden (for eksempel fordi båten er leid ut eller fordi Leietaker ikke har anledning til å bruke den) skal Leieprisen avkortes.

Ved utsatt overlevering på grunn av forhold som skyldes Båteier eller forhold som Båteier har risikoen for, kan Leietaker be om at Leieperioden forlenges tilsvarende utsettelsen eller at Leieprisen avkortes tilsvarende utsettelsen. Dersom det ikke er mulig å forlenge Leieperioden (for eksempel fordi båten er leid ut eller fordi Leietaker ikke har anledning til å bruke den) skal Leieprisen reduseres tilsvarende utsettelsen.

3. SÆRLIG AVTALE OM TRANSPORT

Dersom partene har avtalt overlevering og/ eller retur på et sted utenfor Båteiers adresse og båtens hjemmehavn kan Lofoten Boat tilby transport av Båten etter nærmere avtale.

4. BÅTENS TILSTAND VED OVERLEVERING OG UTLEIERS PLIKTER

Båten skal ved overlevering være i kontraktsmessig stand, rengjort og ha full drivstofftank. Ved overlevering skal Leietaker og Båteier sammen gjennomgå hele Båten ved bruk av hensiktsmessig sjekklister som Lofoten Boat innehar. Sjekklister for gjennomgang av aktuell båt krysses av som eget punkt i kontrakt. Dersom Båten ikke er klar til overlevering til avtalt tid på grunn av forhold på Båteiers side, skal leien avkortes med en dags leie for hver påbegynt dag. Er forsinkelsen mer enn en dag ved inntil en ukes leie, eller mer enn to dager ved mer enn en ukes leie, kan Leietaker velge om han vil fastholde eller gå fra avtalen. Hvis Båten ikke er i kontraktsmessig stand, kan Leietaker kreve avslag i leieprisen. Er mangelen av alvorlig karakter kan Leietakeren velge å gå fra avtalen. Dersom Båten ikke kan benyttes i en del av Leieperioden, og dette skyldes forhold som Båteier er ansvarlig for, skal leien avkortes forholdsvis Er avbruddet langvarig, kan Leietakeren gå fra avtalen dersom formålet med leieforholdet blir vesentlig endret.

5. BÅTENS TILSTAND VED RETUR, SKADER OG LEIETAKERS PLIKTER

Båten skal ved retur være i samme stand som ved overlevering, rengjort og ha full drivstofftank, med mindre annet er avtalt.

Dersom Båten ved retur ikke er tilfredsstillende rengjort eller fulltanket belastes Leietaker et gebyr for vask og/ eller et gebyr for drivstolfylling, samt pumpepris (dog minimum 30,- pr liter) for manglende drivstoff etter gjeldende satser. Gjeldene satser pris for drivstoff er den aktuelle dagens satser på Cirkle K, Svolvær brygges bensinpumpestasjon.

Leietaker er ansvarlig for tyveri og enhver skade eller mangel på Båten, herunder Båtens motor og utstyr, annen skade eller erstatningsansvar som er pådratt, påført eller oppstår som følge av Leietakers bruk av Båten. Leietaker er økonomisk ansvarlig for utgifter som påfaller Båteier i forbindelse med rengjøring, reparasjoner og transport grunnet innvendige og utvendige skader og/ eller skadeverk påført Båten i leieperioden. Båten er forsikret, ved tyveri eller skade/ansvar som helt eller delvis dekkes av forsikring er Leietaker ansvarlig for betaling av Båteiers egenandel samt eventuelt andre økonomiske tap.

Dersom det oppstår problemer av noen art med Båten i løpet av Leieperioden plikter Leietaker å umiddelbart underrette Lofoten Boat om det inntrufne. Ved ikke uvesentlige skader er leietaker forpliktet til å følge Lofoten Boats instruksjoner.

6. KRAV TIL LEIETAKER OG FØRER(E) AV BÅTEN

Leietaker må inneha nødvendig og tilstrekkelig kompetanse for å leie og føre Båten. Leietaker og andre førere av båten skal være fylt 20 år. Er leietaker og andre førere av båten født etter 01.01.1980 skal gyldig båtførerbevis fremlegges. Kartlegging av slik kompetanse er en viktig del av reservasjonsprosessen og må gjennomføres av Leietaker før reservasjonen gjennomføres. Dette for å sikre at leietaker har den nødvendige kompetanse og riktige holdninger for en trygg ferdsel til sjøs. Det er Leietakers ansvar å forsikre seg om at de er kjent i området de skal ferdes i og at alle passasjerer har forskriftsmessige redningsvester i riktig størrelse. Det er Leietakers ansvar å forsikre seg om at han eller hun innehar tilstrekkelig kompetanse for å betjene alle aspektene ved å føre en båt.

Leietaker bekrefter at alle førere av Båten i Leieperioden er over 20 år og innehar tilstrekkelig kunnskap og eventuelle sertifikater/bevis som kreves for å føre Båten. Leietaker er ansvarlig for at alle førere av Båten på forhånd er gjort kjent med vilkårene i denne avtale.

Dersom Leietaker har oppgitt gale opplysninger om egne eller andre føreres kvalifikasjoner og ferdigheter, eller at det av andre grunner anses klart uforsvarlig å utlevere fartøyet, har Båteier rett til å si opp avtalen med umiddelbar virkning.

Ved fortøyning av båten er Leietaker eller fører av Båten forpliktet til å sørge for at Båten er forsvarlig festet på en brygge/fortøyningsplass hvor dette er avklart med anleggets/plassens eier. Likeledes plikter leietaker eller fører av Båten å sørge for at Båten er forsvarlig lukket og låst.

7. LEIETAKERS VEDLIKEHOLDSPLIKT

Leietaker skal i leieperioden sørge for at Båten blir vedlikeholdt, herunder med tanke på smøreoljer, kjølevann og væsker. Ved tvil om vedlikehold kontaktes Båteier.

8. BEGRENSNING PÅ BRUK AV BÅTEN OG SÆRLIGE BESTEMMELSER

Båten kan kun benyttes i skandinavisk farvann. Båten må ikke benyttes til å trekke paragliders eller lignende utstyr. Båten kan heller ikke benyttes til slepeoppdrag, berging av andre båter, (unntatt ved nødsituasjoner), transportoppdrag der leietager tar betalt for oppdraget, utleie eller annen næringsøyemed. Dette punkt er likevel ikke til hinder for at Båten benyttes til sleping av mindre vannleker som oppblåsbare pølser, ringer etc.
– Ved kjøring i indre havn er maks hastighet 5 knop
– Båten skal ligge fortøyd og ikke benyttes etter mørkets frembrudd (klokkeslett varierer med tid på året)

9. AVBESTILLING

Leietaker kan kansellere leieforholdet mot betaling av en erstatning til Båteier etter følgende modell:

 • Ved avbestilling mer enn fire uker før Leieperioden, betales 30 % av Leieprisen.
 • Ved avbestilling mellom fire og en uke før leieperioden, betales 50 % av Leieprisen.
 • Ved avbestilling mindre enn en uke før Leieperioden, betales 90 % av Leieprisen.

Dersom Båteier får leid ut båten i leieperioden, skal erstatningen avkortes slik at det som utleieren får inn skal trekkes fra den avtalte leie. Likevel skal leietakeren alltid betale 30 % av leiebeløpet.

10. PARTENES ANSVAR

Leietaker er kjent med at leiekontrakten er inngått av Båteier eller dennes representant. Lofoten Boat, Båteier, har ikke ansvar for Leietakers eller andre passasjerers medisinske tilstand, eller konsekvenser av denne. Leietaker innehar det fullstendige ansvar for seg selv og sine passasjerer.

11. ENDRINGER, KRAV TIL SKRIFTLIGHET

Tillegg til og endringer av leievilkårene i denne avtale er bindende bare dersom de foreligger i skriftlig overenskomst.

12. TVISTER

Eventuell tvist mellom partene skal forsøkes løst i minnelighet. Dersom forhandlinger ikke fører frem har partene vedtatt Salten og Lofoten tingrett som rett verneting i enhver sak.

Før du leier båt

Viktige sikkerhetsråd

Norske farvann

Lofoten har en fantastisk skjærgård som innbyr til flotte båtopplevelser og mange muligheter, enten du bruker motorbåt eller er en seiler. Kombinert med fjordene omkranset av høye fjell, er kysten langs Lofotveggen et attraktiv reisemål.

Dersom du legger ut med båt i Lofoten for første gang, er det viktig å være klar over at navigering i dette farvannet krever god planlegging, full fokus og varsomhet. Har du for eksempel leid båt i Hellas eller Kroatia, vil du kunne oppleve at norske farvann har flere undervannsskjær, og ikke minst at temperaturen i vannet er betydelig lavere.

For å forberede deg best mulig på båtturen i norske farvann, før du leier båt, ber vi om at du går igjennom all informasjon på denne siden, og ikke minst bruker 3 minutter på å se sikkerhetsfilmen under.

Sikkerhetsfilm

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (dsb) har produsert en kort sikkerhetsfilm for fisketurisme på norskekysten. Filmen er en oppsummering av forhold båtfolk bør være oppmerksom på, uavhengig av om formålet med båtturen er fiske eller annet. Se sikkerhetsfilm.

Sjøvettreglene

Sikkerhetsfilmen ovenfor oppsummerer Sjøvettreglene på en god måte, og for oss i Lofoten Boat er det en selvfølge at alle som ferdes på sjøen skal kjenne til og følge disse. Dessverre er det i praksis ikke alltid slik, og mange av oss har behov for å bli minnet på reglene før en ny sesong. Vi ber deg derfor også om å lese igjennom disse 7 reglene:

 1. Tenk sikkerhet: Kunnskap og planlegging reduserer risikoen og øker trivselen.
 2. Ta med nødvendig utstyr: Utstyret må holdes i orden og være lett tilgjengelig
 3. Respekter vær og farvann: Båten må bare benyttes under egnede forhold.
 4. Følg sjøveisreglene: Bestemmelsene om vikeplikt, hastighet og lanterneføring må overholdes.
 5. Bruk redningsvest eller flyteplagg: Det er påbudt med godkjent flyteutstyr til alle ombord.
 6. Vær uthvilt og edru: Promillegrensen er 0,8 når du fører båt.
 7. Vis hensyn: Sikkerhet, miljø og trivsel er et felles ansvar.

Vårt sikkerhetsmål

Lofoten Boat har som mål at all båtutleie skal skje uten at det oppstår skade på personer eller materiell. For å oppnå dette målet, har vi iverksatt en rekke tiltak for å forebygge skade og sikre at du som kunde får en sikker og god båtopplevelse.

Ett eksempel på et slikt tiltak, er at du som kunde må signere en sjekkliste på at du har lest og forstått teksten under «Før du leier båt» på våre nettsider før du får utlevert båten.

Under «Før du leier båt» har vi samlet viktige sikkerhetsråd for deg som leier båt. Husk også og les våre betingelser, her finner du også en oversikt over lover og regler.

Med ønske om en flott og trygg båtopplevelse!
Hilsen Lofoten Boat

Nyttige linker

Gode verktøy, tips og råd
når du skal på Lofothavet.

Alle linker/apper og informasjon hentet fra disse benyttes på eget ansvar.
Lofoten Boat kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ulemper, forsinkelser, skade eller tap som oppstår basert på informasjon hentet fra tredjepart linker/apper.

113-appen. Alle nødnumrene på ett sted, dine koordinater.
Levert av Norsk Lufambulanse.

Les om regler for arter, redskap og ferdsel på sjøen.
Meld tapt redskap og vær med å minske spøkelsesfiske og marin forsøpling.

Gratis sjøkart med reiseplanlegger fra Gule Sider.

Sjøkart levert av c-map.com / kan lastes ned til Android og iOS

Yr.no. Værmelding levert av Norsk meterologisk institutt

Bølgevarsel levert av BarentsWatch

Om turistfiske

Lofoten Boat er registret som turistfiskevirksomhet hos Fiskeridirektoratet.

Lofoten Boat skal i henhold til «Forskrift om rapportering av fangster fra turistfiskevirksomheter» rapportere til direktoratet om kundenenes fangster av torsk, kveite, sei, uer og steinbit. Hele forskriften kan du lese her.

Om rapportering av fangst

Fangstene skal rapporteres som antall fisk per art, per båt og per fisketur fordelt på fangstdato. Rapporteringen skal inkludere fisk som er fanget men som ikke tas med til land. Også fisketurer uten fangst av de nevnte arter skal rapporteres (nullfangst).

Fra og med 1. januar 2022 skal fangstrapportering skje ved bruk av digitale systemer som er godkjent av Fiskeridirektoratet. Lofoten Boat benytter løsningen GoFish til registrering, rapportering og dokumentasjon av fangst. Våre kunder vil få tilgang til GoFish og logger seg inn i systemet og registrerer fangst etter hver fisketur. 
Fangsten rapporteres automatisk til Fiskeridirektoratet og nødvendig dokumentasjon til eventuell utførsel av fisk (se under) genereres i løsningen.

Utførsel av fisk

Utførselskvoten er 18 kg for gjester ved registrerte turistfiskebedrifter. Turistfiskere skal dokumentere at fisket er gjort i regi av en registrert turistfiskebedrift når fisk tas ut av landet.

NB! Det er kun mulig å utføre fisk dersom du har fisket og oppholdt deg hos en registrert turistfiskebedrift. Utførselskvoten er 18 kilo fisk eller fiskeprodukt. Du kan ta med deg utførselskvoten inntil to ganger per år.

Tolletaten vil ved utførsel kreve dokumentasjon på fangster den enkelte turistfisker har rapportert til turistfiskevirksomheten. En slik utskrift eller pdf-fil må inneholde:

 • Navn på virksomheten
 • Navn på hvem som har fisket
 • Hvor mye som er fisket

Personene som er navngitt på dokumentet må være med når fisken blir ført ut av landet. 

Anbefalt sluk-knute

Det finnes mange ulike fiskeknuter. Denne knuten er relativt enkel og sterk:

En dobbelt slukknute. Dette er en av de sterkeste sluk-knutene.
PS! Det er viktig at sena (snøret) går TO ganger gjennom krokøyet!

Anbefalt Sluk-knute Lofoten Boat

BLACK FRIDAY

Få 20% rabatt*

Bestill overnatting i Lofoten innen 29.11.2023, og få hele 20% rabatt av ordinær pris!

Bruk rabattkode: BLACKFRIDAY23

Rabatten gjelder opphold i perioden
21.11.2023 – 31.12.2024.
(Untatt perioden 14. – 16.03.2023)

Booking må være gjort
og betalt innen 29.11.2023

Velkommen til Rorbuanlegget Svolvær Havn og Lofoten.
*Gjelder ikke ved bestilling av Residencen