Opplev magien i Lofoten


Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer med vår online-booking. Ønsker du å bestille opphold hos oss?
Ring oss på 412 98 000 eller send mail til stay@svolvaerhavn.no

Rorbuanlegget
Svolvær Havn

Nyt late dager i våre moderne rorbuer
midt i havna i Svolvær

Våkne opp til vakkert morgenlys i øst og nyt en god kopp kaffe på den store uteterrassen. Se tøffingene som hopper mellom hornene på Svolværgeita og opplev naturens farger og stemninger.

Lofoten byr på eventyr og flotte opplevelser. Kanskje en fisketur med en av våre båter? Nyt en avslappende time i vår varme jacuzzi. Nyt sommersola. Opplev det dansende nordlyset en kald vinternatt eller en snøstorm som pisker rundt hjørnene på rorbua. Uansett hva målet ditt er, så er vi sikre på at Rorbuanlegget Svolvær Havn er det perfekte utganspunktet for å oppleve Lofotmagien.

Premium Rorbu - Robuanlegget Svolvær Havn

Våre enheter

Rorbuanlegget Svolvær Havn tilbyr tre typer rorbuer, med ulike grader av høy standard og prisnivå. Våre LUX rorbuer som har fire soverom og to bad. PREMIUM byr på enda større plass, eksklusive detaljer og materialer. RESIDENCE byr på ren luksus, med blant annet privat uteområde, eget kinorom og sengeplass til hele 12 personer

LUX Rorbu - Rorbuanlegget Svolvær Havn

LUX Rorbu – 6 enheter
8 personer | 4 soverom | 2 bad | Kjøkken | Stue

Premium Rorbu - Rorbuanlegget Svolvær Havn

PREMIUM Rorbu – 1 enhet
7 personer | 4 soverom | 2 bad | Kjøkken | Stue

RESIDENCE  – 1 enhet
Leies kun ut på forespørsel

Mat og drikke i Svolvær

Svolvær «verdens minste storby» byr på mange valgmuligheter når du skal ut å spise. Enten det er til lunsj eller middag. Her ser du et utvalg av restauranter. Sulten på burger, italiensk pizza eller grillet tørrfisk? Eller kanskje lekker sushi? Da er Nordis Restaurant Svolvær et naturlig valg.
Kaffe og godt bakverk? Ta turen innom Lofoten Bakeri i Bygården.

Nordis Restaurant Svolvær

God mat og god stemning!
- Besøk Nordis Restaurant Svolvær

Ved Svolvær torg, på kaikanten finner du Nordis Restaurant Svolvær. En stilig men uformell restaurant med stor uteservering. Prøv blant mye annet spesialiteten grillet tørrfisk, skjem deg bort med klassisk italiensk pizza eller nyt en mør lammeskank. På Nordis Restaurant får du også servert lekker og deilig sushi

Båtutleie i Lofoten

Ønsker du å leie båt mens du besøker Lofoten?

Lofoten Boat har to splitter nye Quicksilver-båter med masse utstyr til leie. Perfekt for en skikkelig fisketur på Lofothavet på jakt etter stortorsken, eller bare nyte en rolig dag på havet og utforske den fantastiske skjærgården i øyriket. 

Turer, opplevelser og aktiviteter
i Svolvær og Lofoten

Lofoten er et eldorado for naturopplevelser og utendørs aktiviteter.
Rorbuanlegget Svolvær Havn samarbeider med flere av de beste tilbyderne i Lofoten,
og hjelper deg gjerne med å sy sammen det optimale oppholdet ditt.