Opplev magien i Lofoten


Rorbuanlegget
Svolvær Havn

Nyt late dager i våre rorbuer
midt i havna i Svolvær

Våkne opp til vakkert morgenlys i øst og nyt en god kopp kaffe på den store uteterrassen. Se tøffingene som hopper mellom hornene på Svolværgeita og opplev naturens farger og stemninger.

Lofoten byr på eventyr og flotte opplevelser. Kanskje en fisketur med en av våre båter? Nyt en avslappende time i vår varme jacuzzi. Nyt sommersola. Opplev det dansende nordlyset en kald vinternatt eller en snøstorm som pisker rundt hjørnene på rorbua. Uansett hva målet ditt er, så er vi sikre på at Rorbuanlegget Svolvær Havn er det perfekte utganspunktet for å oppleve Lofotmagien.

Premium Rorbu - Robuanlegget Svolvær Havn

Våre enheter

Rorbuanlegget Svolvær Havn tilbyr tre typer rorbuer, med ulike grader av høy standard og prisnivå. Våre LUX rorbuer som har fire soverom og to bad. PREMIUM byr på enda større plass, eksklusive detaljer og materialer. RESIDENCE byr på ren luksus, med blant annet privat uteområde, eget kinorom og sengeplass til hele 12 personer

LUX Rorbu - Rorbuanlegget Svolvær Havn

LUX Rorbu – 6 enheter
8 personer | 4 soverom | 2 bad | Kjøkken | Stue

Premium Rorbu - Rorbuanlegget Svolvær Havn

PREMIUM Rorbu – 1 enhet
7 personer | 4 soverom | 2 bad | Kjøkken | Stue

RESIDENCE  – 1 enhet
Leies kun ut på forespørsel

Mat og drikke i Svolvær

Svolvær «verdens minste storby» byr på mange valgmuligheter når du skal ut å spise. Enten det er til lunsj eller middag. Her ser du et utvalg av restauranter. Sulten på burger? Eller kanskje italiensk pizza frister, eller grillet tørrfisk? Kaffe og godt bakverk? Ta turen innom Lofoten Bakeri i Bygården.

Omotenashi Sushi & Tapas:ta

Lyst på deilig sushi eller tapas?
Besøk Bygården Food Court. Her finner du både sushirestauranten Omotenashi og tapasrestauranten Tapas:ta. Se meny og bestill bord her. Tilbyr også som take away. 

Nordis Restaurant Svolvær

Nyt et deilig måltid på kaikanten i Svolvær.
På Svolvær torg finner du Nordis Restaurant Svolvær. En populær restaurant med flott uteservering for de solfylte dagene. Her får du blant annet lunsj, italiensk pizza og grillet tørrfisk. Se meny og bestill bord her. Restauranten tilbyr også take away.

Turer, opplevelser og aktiviteter
i Svolvær og Lofoten

Lofoten er et eldorado for naturopplevelser og utendørs aktiviteter.
Rorbuanlegget Svolvær Havn samarbeider med flere av de beste tilbyderne i Lofoten,
og hjelper deg gjerne med å sy sammen det optimale oppholdet ditt.