SvolvarHavn - Video
Play

Bo på LUX/PREMIUM rorbu under julebordshelgen i Svolvær

Svolvaer-havn_stor

Med inntil åtte sengeplasser, egne rom med kodelås, felles stue/kjøkken og tilgang til jacuzzi, kan våre rorbuer være den perfekte rammen for bedrifter og venner på tur. Rorbuanlegget Svolvær Havn ligger midt i havna i Svolvær. 

PAKKEPRIS MED JULEBORD PÅ DU VERDEN

Overnatting i våre rorbuer med gjennomgående høy standard og julebord på Du Verden: 1.495 kr pr. pers. Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet, kan dette legges til: 795 kr pr. pers for tilslutningsdøgn. 

Julebordspakken må bestilles via epost eller telefon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. // +47 412 98 000

Overnatting i rorbu med felles stue og kjøkken kan være hyggelig og sosialt. Kort og godt en herlig ramme for julebordhelgen i Svolvær, enten dere er kolleger eller en vennegjeng på tur. Gjennom Rorbuanlegget Svolvær Havn tilbyr Bjørback-Gruppen rorbuer i kategoriene LUX, PREMIUM og RESIDENCE.
Rorbuene kan bookes direkte på våre nettsider. Her tilbys alltid våre beste priser. 

Pakke med overnatting og julebord
Ønskes en pakke med overnatting i rorbu og julebord på restaurant Du Verden, sendes en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
På restaurant Du Verden på kaikanten i Svolvær, tilbys to ulike julebordmodeller: Sharing the table, hvor den tradisjonelle julematen – ribbe og pinnekjøtt med alt tilbehør – plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler, for deling. For grupper på minimum fire personer tilbys lutefisklag, med servering av fisken på fat – alt det deilige tilbehøret står på bordet. 


Julebord på Du Verden kan også bestilles separat via Du Verdens nettsider.

Julebordbyen Svolvær er blitt et begrep. For de fleste er selve julebordet høydepunktet. Men julebord i Svolvær kan være så mye mer enn selve taffelet med god mat, drikke, venner og kolleger. Selskapene i Bjørback-Gruppen har et tilbud både til dem som «kun» vil ha julebord og til bedrifter/grupper som ønsker mer.
RIB-turer ut fra havna i Svolvær er blitt et helårsprodukt. Det er mange år siden RIB-turene kun ble tilbudt sommerstid. Lofoten fra havet er noe helt eget. Lofoten fra havet vinterstid, med det fantastiske lyset som øygruppen er internasjonalt kjent for (vi har ikke mørketid, men fargetid), kan være en once in a liftetime-opplevelse.

Vi tilbyr RIB-tur til Skrova og julelunsj på Skrovabrygga alle julebordshelgene. For gjester på Rorbuanlegget Svolvær Havn kan det avgang gjøres direkte fra den solide flytebryggen rett utenfor rorbuveggen. RIB-tur med lunsj i Skrova settes opp på forespørsel. 

For julebordsgjester i både Svolvær og Henningsvær anbefales Førjulseventyret i Henningsvær. Mange kommer reisende langveis fra for å oppleve dette årlige arrangementet, som strekker seg over helgene i tidsrommet fra fredag 1. november til søndag 22. desember.

Ønskes hotellovernatting i Svolvær, kan du bestille overnatting til julebordshelgen billig, raskt og enkelt via Fast Hotels sine nettsider. Gjennom Fast Hotels driver Bjørback-Gruppen tre hoteller i Svolvær. For gjester på hotellene serveres det frokost på Du Verden lørdag og søndag fra klokken 8 til 11. Alle hotellene er i gangavstand fra Torget/Du Verden.

Mer info om hotellene: 

Svolvær
Lofoten
Marina

Det er ikke bare i Svolvær det tilbys overnatting i rorbu. På Henningsvær Rorbuer tilbys julebord for bedrifter/grupper i autentiske omgivelser. Rorbuene er ekte. Der bodde fiskerne i gamledager. De er nennsomt restaurert av Tom Eilertsen, grunnleggeren av anlegget – og driver fram til Bjørback-Gruppen tok over driften ved siste årsskifte.

KONTAKT/INFO/BOOKING: 

Ta kontakt med oss på booking@bjorback.no for tilbud på julebordspakken du måtte ønske, eller ring oss på +47 412 98 000. 


Rom, rorbuer og julebord kan bestilles enkeltvis direkte på de respektive sidene:
Fast Hotels
Rorbuanlegget Svolvær Havn
Du Verden Svolvær

For Henningsvær Rorbuer, hvor det kun tilbys julebord og overnatting for grupper, må det sendes en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bestilling/info. Det samme gjelder RIB-tur/julelunsj på Skrovabrygga.

Teksten er utarbeidet av Aidem Media.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.svolvaerhavn.no/